Lanrapport -A gaming Odysse

010419
Det hela började torsdagen den 12/4. SaC var i aulan och påbörjade byggandet av lanträffen.
Allt klaffade fint, delar fanns, inga bekymmer "what so ever". SaC valde att sitta på scenen för att ge mer plats åt det ökade antalet besökare vi bestämt. Detta innebar att vi skippade DVD visning samt projektor visning. Detta är inte helt borta ur leken ännu fast lokalen är totalt maxad. -Ny lokal = DVD visning och projektorer. Vi får se längre fram vad som händer.

lan klimatet under helgen var som väntat... Varmt, och svettigt :) Det var mer folk samlat i påsk än vad det var under jul-lanet. Dock fanns det mycket mer plats nu för våra gäster än på tidigare lan tack vare att sac valde scenen.


Fredag:
Eftersom allt var klart redan dagen innan så började insläppet tidigare än väntat. Detta innebar att köbildningen ej blev så våldsam. Allt gick lugnt och metodiskt tillväga. Strömmen höll bra till att börja med, men senare på kvällen började strulet. Strömmen gick på en fas framme vid scenen. Först trodde vi att propparna hade gått till en 40 amperare men så var inte fallet. När vi letade som mest efter proppskåpet så kom plötsligt strömmen tillbaka.
Vi balanserade om strömflödet på de felande faserna och bekymren var borta.
Tävlingarna på fredagskvällen/Natten var Q1 och UT.
Matcherna var som vanligt rejält försenade pga. div. strömavbrott. Men när väl matcherna kom igång så flöt de på fint.
Blueblood som var tippad vinnare på båda tävlingarna höll sig stabil genom tävlingarna och tog guld i båda spelen.
Internet strulade ganska hårt på Fredagen. Framåt kvällen så funkade det inte överhuvudtaget. Problemet var att en brandvägg hade gått ned och behövdes fixas. Detta gjordes på lördag em. Efter denna incident funkade nätet felfritt.

lördag:
Nu var det dags för gruppspel i CS och Quake 3. Även dessa drog ut rejält på tiden vilket nästan var väntat. Klan Ak4 och TKS hade ej lyckats komma på påskafton till gruppspelet och eftersom det hela blev så pass försenat kunde de senare köra sina gruppspels matcher tidigare på söndagen.
Quake 3 gruppspelen var inga bekymmer. Det var FFA på lördagskvällen som löpte på fint. Alla matcher var snart avslutade och platserna till 1on1 spelen var klara.
CS gick mycket bra också när det väl kom igång. Alla matcher var ganska snabbt avklarade. Vad jag själv tycker så skall man även köra Loosers bracket i CS för att göra det mer rättvisare mellan lagen. Vi får kolla på detta till nästa Lan.
Lottningen av lagen till omgång 2 blev så pass olycklig att SaC-a skulle möta SaC-b i nästa kvalmatch. Eftersom båda lagen var på plats körde vi den matchen sent på lördags Natten. SaC-a gick vidare (4-0).

Söndag:
Kvalmatcherna i CS och Q3 1on1 gick vidare.
CS var det som kördes först. De återstående lagen var SaC-a, GA, Ak4tks, Blandlag1.
SaC-a, spelade först mot GA där de vann med 3-0 efter att ha spelat lika en match mot GA som CT på 747 banan.
GA spelade mot Ak4tks och förlorade med 1-3.
SaC-a vs Blandlag1 3-0 De_dust var båda lagens favoritbanor, Blandlag1 lämnade WO sista matchen.
Blandlag1 spelade mot Ak4 resultat 0-4.
SaC-a till Final mot Ak4Tks.
Vi började på Ak4tks hemma bana de_nuke. SaC tog hem båda matcherna.
På SaC-a:s hemmabana De_Dust var det farligt jämnt. SaC-a höll ledningen med någon poäng som CT genom hela första matchen vilket vi höll ända till slutet. Alltså: Efter 3 spelade matcher 3-0 till SaC-a. Sista matchen gick till Ak4Tks.
SaC-a vs. Ak4Tks 3-1.

Quake3 matcherna drogs igång efter CS turneringen. Några tävlande hade åkt hem tidigare än väntat så vi fick kalla in 5 st. reserver till turneringen.
Tävlingarna höll på bra länge och det var väll SaC-Hyddeoys och KS-Syer det handlade om hela tiden. KS-Blueblood lämnade in WO eftersom han var tvungen att åka hem tidigare än väntat. Vi hann ej köra klart hela Q3 turneringen på söndagen så det blev finalspel på måndag.

Måndag:
Finalen stod mellan SaC-Hyddeous och KS-Syer.
Hyddeous tog hem Syers hemma bana (Ztn3dm1) med 5-0. På Hyddeous bana Tourney4 så var det ruskigt jämnt genom hela matchen. Matchen slutade med "Sudden death" och Hyddeous lyckades Raila Syer 2 ggr vilket bräckte skölden och livet tog slut. :)
Resultat i Q3:
1: [SaC]Hyddeous
2: [KS]Syer
3: [SaC]Camel (Var tvungen att ha med detta namn)

-Alla turneringar var klara och folk började röra sig hemåt. Nu var det bara det roliga kvar… Att städa och fixa till i lokalen. Vi var en del folk kvar så detta gick snabbare än väntat.

Summa summarum: Lanet var väll hyfsat lyckat. Vi måste försöka snabba upp tävlingarna en del samt hålla våra scheman bättre. Folk gillar inte att vänta för länge och detta skall vi försöka fixa till nästa lan.
Återigen tackar vi alla som ställde upp och hjälpte till att möjliggöra helgens drabbning med div. utrustning samt ett STORT tack till alla langäster som var med och kämpade hela helgen.
-Vi syns igen! :-)
/ El Camel

SLUT

script made by Nightrider (C)2000-2001