GAMEAGEDDON99B

000112
Shadowcats recension av lanet (Gameageddon99b)...

Lanet pågick under 4 dagar och det fanns mycket folk där hela tiden. Det kom och gick en del till och från, men man fick aldrig känslan av att det var dåligt med gäster. Sammanlagt var det ca 70 betalande vilket vi uppskattar :) .
Som liten X-tra bonus så visade vi DVD filmer med projektor och ett hyfsat kraftigt hemma bio system med dolby digital. Filmerna visades ganska sent på natten under sönd och månd.
För de som ville drog vi igång filmer på begäran. Vi skulle ha haft en visning på tisdags natt, men q3 tävlingen drog ut så på tiden så det blev inget med detta.
Jag har ej hört några kommentarer ang. detta. Varför vi ville visa film var pga. att lanet pågick i 4 dagar och det kan bli väl mycket utan lite omväxling. Hör gärna av er om ni tyckte detta var en bra ide.
Nätverket flöt bra hela tiden. Vårt backbone mellan Switcharna låg på 400mbit. Segmenteringen skedde sedan från detta. - Det fanns kräm så det räckte i de flesta fall.
Lokalen var lagom stor för deltagarantalet. Det fanns mycket svängutrymme. Borden var tyvärr i det minsta laget. 3 pers fick dela på 2 bord, men det var inga större bekymmer.
Strömmen flöt hyfsat bra. Vi fick ett par stopp, men de gick att lösa ganska snabbt. (Som tur var drabbades inte alla av detta) Vi kommer att tänka på detta när vi anordnar nästa lan.

Vår LanIcq användes flitigt. Det var en bra resurs om man ville någon något utan att behöva ropa genom hela lokalen.
Webservern var välbesökt även den. Härifrån kunde deltagarna hämta patchar samt selresultat från tävlingarna mm.
Vi hade en projektor som visade matcherna som pågick. (Ej Starcraft tävlingarna hehe).
Detta var en STOR hit. Jag har hört väldigt många positiva kommentarer angående detta. Till nästa lan hoppas jag att vi kan köra likadant.
Tävlingarna gick nästan som vi tänkt oss. Tyvärr så rasade Final matchen i StarCraft efter ett par timmars spelande… Vi fick lotta fram det vinnande laget… Tja, vad skall man säga? SUCK… De laget som drog den vinnande lotten var Blueblood, Festis och Festis Jr.
I quake 1 finalen flöt det som vanligt. Inga bekymmer alls. Blueblood vann denna efter galant lir.
Det var lite lagg under vissa matcher, men det var inte mer än att det var spelbart. Lagget försvann så småningom och det hade inte resulterat i orättvisa för någon. (Faktiskt)
Quake 3 var en mycket jämn och spännande final. Dark Camel, Festis och Festis Jr låg och pendlade mellan 1-3 plats hela tiden. Festis Jr vann en match, Dark Camel vann en och Festis vann en.
Efter sluträkningen så vann Festis Jr med 6 frags över Dark Camel som kom på andra och Festis på 3:e med ungefär 6 frags underläge mot Dark Camel. Summa summarum: Det skiljde ca 12 frags mellan 1:an och 3:an efter ca 30 minuters spelande. Najs!
(Om man får räkna vinnaren efter placering, så vann DARK CAMEL –jag som skriver detta alltså… -Men det får vi väll inte hehehe... ..)
Shadowcats körde en Klanmatch Q3A mot Hellquakers sent på tisdagsnatten. SaC hade tappat sin nyckelspelare HyDdEoUs, men det var lite ömsesidigt eftersom HqS hade tappat 2 av sina.
Vi körde 3 ctf matcher med 8 spelare i varje lag. Först till 8 captures var reglerna. Vi tog tag i matchen direkt och lämnade HqS chanslösa. Det hela resulterade i 8-0 till SaC i 3 raka matcher.
-Lycka till nästa gång Hqs ;) .

Vi från Sac önskar att tacka er alla och hoppas att detta lan varit mycket givande, att det tillfredsställde ert behov av att gibba,kopiera,och vad allt nu kan vara. –Vi ses på nästa lan.

/ El Camel

SLUT

script made by Nightrider (C)2000-2001