Yellow Devils lan 2-4 mars

010305
Lanrapport YD lan Vänersborg från SaC:s sida sett.

Fredag:
Camel, Hyddeous, Deetoy är representerade från SaC. Kl 1900 på fredags kvällen var vi där.
De enda som saknades var några AK4 gubbar som enligt rykten svirade runt på Swania. (Kan det vara deras hemliga taktik tro.. Lira på bakfyllan hehe).
På fredagen var det ej några matcher. Mestadels spelade vi olika Q3 spel som 1on1, Clanwars samt RA3. Det fanns ju tillgång till internet i lokalen vilket alltid är uppskattat. Farten på linan var väll inte överlägset bäst men det räckte till att ha igång mirc/icq samt surfa lite smått. Vi lade ner det ganska tidigt efter önskemål från arrangörerna. (Så vi kunde köra mer på lördagen)

Lördag:
Vi var där ca 14:00 på dagen. Totalt var det mellan 40?50 pers där. Vi anmälde oss till Q3 och CS turneringen. CS turneringen gick av stapeln hyfsat tidigt på dagen. Vi i SaC var ju bara 3 pers så vi fick Låna T?rex från klanen [T?KS] (Inte säker på namnet). Meningen var att han skulle vara med i CS och Q3 4on4 men denna tävling blev inställd pga. att folk började dra sig hemåt tidigare än väntat.
Första CS matchen spelades mot AKC. Som AKC själva sade så var de ej så bra på det eftersom de var inbitna Quake spelare. Vi möttes på DE_Dust som var deras "hemma bana". Vi tog hem den matchen ganska enkelt som både T och CT. Ett plus till Deetoy som rockade loss rejält. (Såja hydde.. Du skötte dig prima oxo). Ett minus till mig själv (Camel) som agerade levande måltavla åt fiende kulorna. På T?rex märkte vi att han hade kört CS en hel del förut. Han var lugn och spelade mycket rutinerat.
Match nr2. SaC vs Ak4(b) Nu började det gå motigt. Ak4 är alltid Ak4. Säger det direkt: Vi fick FETT med spö. Vi lyckades ta poäng men det var inte mycket mer. Nog om det.
Match 3. SaC vs AK4(A) HEHE HOHO. JAJA.. Vad skall man säga? Hundmat? Tror att dom fortfarande sitter och sliter i köttresterna efter oss. Hehe.. Men det var roligt. Båda lagen hade god moral och vi garvade åt mina Stage Dives från 30 meters byggnader på Assault banan, samt att efter att vi lyckats ta oss in till gisslan på samma bana så tyckte vid det var lika bra att arkebusera dem än att rädda dom. hehe.. Ja ja.. whatever! :) I vilket fall som helst vann AK4 hela turneringen... Oväntat eller?

Q3 turneringen startade ganska sent på kvällen/natten. Det var Duel spel som gällde. SaC vann alla sina första matcher. På andra steget m ötte Deetoy Hyddeous och Hyddeous gick segrande ur den tävlingen. Tyvärr så hann vi ej med Loosers Bracket så Deetoy fick ej vara med mer. Själv plockade jag bort 3 man innan final. I finalen Mötte jag självklart Hyddeous. Resultatet där blev 2?0 till Hyddeous.
Alltså: 1a: Hyddeous, 2:a Camel 3:a justice. (Men med loosers bracket så hade det blivit SaC dominans i täten.) Jaja.. det kommer fler tillfällen Deetoy.

Folk började plocka ihop sina burkar och ge sig hemmåt. Likadant gjorde vi.
Vi i SaC får tacka YD samt alla andra klaner som var närvarande för ett trevligt "mini" lan och hoppas på att ni dyker upp på våra framtida lan.
/ El Camel

SLUT

script made by Nightrider (C)2000-2001