Lanrapport Hasslösa BarraCuda Killers

010312
Deetoy, Camel, Hyddeous, Psycho åkte till Hasslösa/Lidköping för att lana en helg hos BarraCuda Killers. Vi var i en byggdegård och 60-70 personer var där.
Lanet var väl annordnat, fast det blev lite förseningar med matcherna osv men det gick att lösa på "plats". Lokalen var inte så stor men på nå´t konstigt sätt var det inte trångt. Värme, nätverk, ström funkade bra. (Typ)

CS turneringen 10 lag anmälda:
(Gamla vanliga regler)
Första matchen var mot klanen TJ (The Jörks) heh. Denna matchen var enkelt avslutad. 42-2 till SaC. Frågan är var dom 2 sista poängen kom ifrån :)
Andra matchen blev lite svårare. 2 medlemmar från R.A.W var med här och ställde till det för oss, men inte mer än vad vi klarade av ]:-) Nu har jag inte protokollet här men vi vann ganska stort i sista änden ändå.
FINAL match mot luciFugi klanen var en helt Ok utmaning. Det var nå´n/några 406 gubbar med i denna klanen så svårighetsgraden ökade ytterligare. Vi gick in hårt på DE_Aztech banan och lyckades få ställningen 4-1 men då lade nätverket ned. Vi fick välja på att ta den matchen som en vinst eller köra om den helt. -Vi var hyggliga och körde om den. Som tur var höll vi kvar vårt tempo och lyckades ta hem matchen med 7-1. Som terrorister var det hårdare. Poängen var jämna under denna match och nerverna började spela sina spel. Men vi tog hem den matchen oxo (5-4).
-Lucifugis hemma bana var De_Dust och på den banan har man ju avlagt några ton bly. Det var lite kämpigt i början innan vi kommit in i liret. Första matchen slutade 6-3 till SaC.
När vi skulle försvara så tröttnade några spelare i det andra laget och dom lämnade WO.
SaC gick segrande ur CS turneringen.

Q3 tävlingen 16 pers anmälda (1on1):
Camel (Jag) åkte ut i första matchen mot [h8]Fuzzo (Saknar Loosers bracket hehe). Han var för duktig för mig. Psycho gick även han bet på sin första match ([H8]Criz). HyDdEoUs och Deetoy gick vidare efter att ha manglat ner några motståndare.
Dee mötte [h8]Criz i sin andra match och gav han lite huvudvärk/nå´t att tänka på samt en hämndauktion för Psycho. Hyd var som vanligt inte sämre han... Han sprejade död om sig som vanligt offret denna gång var [Clan-t]Osires Stackare :)
I Deetoy:s nästa steg mötte han [H8]Fuzzo. Det var en jämn match. Deetoy drog dock det längsta strå´t och vann med 2-1. (Tack för det Dee).
Hyddoeus nästa match: Han vann.
Final spel: Hyddeous vs Deetoy. Hyd vann efter en redan given match. 24 pack Cola till vinnaren. :)

Tdm
Vi körde oxo en inoficiell Q3DM mot [H8] som vi tog hem ganska rejält. Problemet var bara att mitt inne i matchen märkte vi att [H8] bara hade 3 spelare. :) Jaja.. Det var en rolig match och SAC hoppas kunna möta er igen under bättre förhållanden.
/ El Camel

SLUT

script made by Nightrider (C)2000-2001